Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения за една Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мнения за една Алфа 156

Алфата е тази:

...

Гледах я и на живо, но не можах да й чуя гласа, тъй като продавача не беше там. На външен вид изглежда добре, няма драскотини или очукано някъде, интериора също е в много добро състояние, гумите и 4-те са партал и са за смяна. Основното, което ме отдръпва от колата, е липсата на капачката на куката за дърпане на предната броня. Да се занимавам ли с тая кола или е таралеж в гащите? Проблема е, че от половин месец съм без кола, а все още не намирам достатъчно добра, която да взема и тая засега ми прави най-добро впечатление, като изключим това с капачката, което си е признак, че колата е имала сериозен проблем.

не, не е признак че колата е имала проблем
    тия капачки се губят
    може и леко задиране в бордюр да е имала, може и сменена предница да е претърпяла, а може и някой просто да е откраднал капачката
    може и да е била дърпана и да е останала в джоба на някой...

но ако е имала проблем, на обстоен преглед може и да си проличи
    а след проблем може да е оправена качествено, а може и да не е
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Е сега говорих с продавача. Имала си капачка колата, но била махната, като свалили колата от автовоза Сега я били сложили

Comment

Заведи колата на диагностика ако всичко е в ред циганиш се малко за парите и пишеш тука да се похвалиш.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry
          Заведи колата на диагностика ако всичко е в ред циганиш се малко за парите и пишеш тука да се похвалиш.
          Нещо такова си мисля и аз, но тая капачка определено ме кара да се колебая. Утре ще ида пак да я видя, поне да чуя как работи ...

Comment

хаха
            капачката
            виж километрите по-става да те притесняват :P
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
              хаха
              капачката
              виж километрите по-става да те притесняват :P
              Еми километрите пише, че са 140 000 км., а реално колко са Господ знае. Колата е пазена иначе, поне външно и вътрешно ми хареса много. То си личи и на снимките, дори и емблемата не й е избеляла, като на повечето, които се продават.

Comment

хехе
                емблеми се сменят и по автомивките правят чудеса

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                  хехе
                  емблеми се сменят и по автомивките правят чудеса
                  Ми то няма как да съм сигурен за абсолютно нищо. Утре ще я видя пак и ако ми хареса след тестдрайв-а ще я откарам на сервиз, пък да видим какво ще излезе.

Comment

а именно
                    99% си е късмет
                    ако ти хареса зимай и си свиркай
                    стига да имаш пари да я поддръжаш като хората
                    щото поддръжката е всичко друго но не и евтина

Comment

Емблемата на багажника отвътре ли се отваря или се вдига ръчно за да се стигне до ключалката? Тази нещо много странно ми стои - като че ли не е легнала добре, та ако се управлява отвътре едва ли е нормално да седи така ...

Comment

Задната емблема се завърта нагоре и там има ключалка а и може да се отваря отвътре.
                        Успех
                        EX 156 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от DJraceman
                          Задната емблема се завърта нагоре и там има ключалка а и може да се отваря отвътре.
                          Успех
                          А успокоих се. Значи може небрежно да е зарязана така. Питам, защото някъде по темите прочетох, че емблемата се вдигала отвътре ... или нещо аз не съм разбрал

Comment

Спокойно нищо и няма като видиш колата пробвай да я мръднеш и ще се оправи
                            EX 156 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от wwweb
                              Първоначално публикувано от DJraceman
                              Успех
                              А успокоих се. Значи може небрежно да е зарязана така. Питам, защото някъде по темите прочетох, че емблемата се вдигала отвътре ... или нещо аз не съм разбрал
                              емблемииии, капачкииии. погледни хубаво колата отзад може да греша, но на едната снимка капака на багажника ми се струва че леко стърчи. ако не е бил отворен при снимката, провери дали няма удар отзад. успех! колата едва ли е на 140к но диагностиката ще ти покаже в какво състояние е.
                              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                              sprint tropheo
                              155/1.8
                              156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
                              X